Om Oss

Om oss

Vi heter Kenneth og Andreas og det er vi som ligger bak sportmagasinet. Vi har vært gode venner siden barndommen og begynte å spille tennis allerede i 5 års aldern. I dag holder vi på med så og si alle racketsporter.

Vårt mål med sportmagasinet er at racketsporten skal vokse og få flere utøvere i Norge. Vår drøm er helt enkelt at flere skal ta steget og prøve på racketsport uanset alder og ambisjonsnivå

Kenneth Nilsen

Kenneth Nilsen

Hei, jeg heter Kenneth Nilsen og vokste opp utenfor Oslo. Min «karriere» innen racketsport begynte i en alder av 5 da jeg prøvde tennis for første gang. Det var der jeg møtte Andreas. I dag trives jeg best på tennisbanen, men er også veldig glad i å spille badminton.

Andreas Olsen

Andreas Olsen

Andreas Olsen, vokste opp utenfor Oslo. Jeg begynte på en tennisskole som 5-åring hvor jeg møtte Kenneth. I dag spiller jeg mest badminton, men driver også med bordtennis på hobbynivå.

Andreas Olsen

Hvorfor skal du lese sportmagasinet?

Så hvorfor bør du lese Sportmagasinet? Hovedgrunnen til at du bør lese Sportmagasinet er om du ønsker å utvide kunnskapen din innen racketsport og bli en bedre spiller.
Hvis du resonerer med følgende utsagn, vil du mest sannynlig få mye glede og nytte innholdet du finner på denne nettsiden:

  • Du ønsker å bli bedre i racketsport
  • Du vil ta steget å prøve nye racketsporter
  • Få mer kunnskap om racketsport