Om Oss

Tenke på med Badmintonsko

Hva er badmintonsko?

Det som gjør badmintonsko unike fra vanlige treningssko er at de er spesialtilpasset bevegelsesmønsteret og underlaget det spilles badminton på. Bevegelsesmønsteret i badminton handler mye om raske bevegelser, både frem og tilbake på banen men også kvikke og fleksible sidebevegelser og også hopp.

Dette krever selvfølgelig en type sko som tåler alle disse belastningene, dels for at du som spiller skal få maksimalt grep på badmintonbanen, men også for at du skal kunne bevege deg så raskt og smidig som mulig. Dette har gjort at badmintonsko er laget med mye fleksibilitet, men også en veldig lett vekt. Hvis du bruker et par gode badmintonsko som hjelper deg å stå mer stabilt mot underlaget, vil det hjelpe deg å slå hardere, men også øke presisjonen i slagene dine. Takket være at disse skoene også er utformet etter bevegelsesmønsteret i badminton, reduserer du også belastningen og dermed også risikoen for skader.

Med ett par sko laget for badminton vil du kunne bevege deg mye bedre og smidigere på badmintonbanen, noe som gjør at du får et godt hjelpemiddel til å ta badminton spillet din til neste nivå.

Badmintonsko

Kan man spille badminton i vanlige treningssko?

Vanlige treningssko er ikke laget for bevegelsesmønsteret det spilles badminton i. Dette kan føre til unødvendig skade og unødvendig slitasje på skoene dine. Vanlige treningssko er vanligvis tyngre i vekt sammenlignet med badmintonsko, noe som vil resultere i at skoene føles klønete, noe som betyr at du ikke vil kunne bevege deg like kvikk på badmintonbanen og som en konsekvens kan det påvirke spillet negativt .

For at føttene skal føles bra og for å kunne yte best mulig i badminton, anbefaler vi selvfølgelig å investere i et par virkelig gode og komfortable badmintonsko.

Sammendrag

Badmintonsko produseres med hensyn til underlaget, men også bevegelsesmønsteret i sporten. Badminton krever kvikke bevegelser og jevne sidebevegelser, noe som gjør at badmintonsko, i motsetning til mange andre treningssko, er lette i vekt og har en meget høy fleksibilitet. Med riktig type sko i badminton vil du kunne bevege deg raskere, komme raskere til ballen, samtidig som du effektiviserer bevegelsene og får bedre stabilitet i slagene dine.

3 grunner til at vi anbefaler og synes du bør investere i badmintonsko.

Siden badmintonsko er tilpasset underlaget og bevegelsesmønsteret i sporten, vil det bidra til å kunne bevege seg mye bedre og mer effektivt underveis i spillet. I tillegg vil du kunne få et bedre grep i underlaget, noe som gir bedre stabilitet.

Spiller du bare badminton en gang i blant synes vi at vanlige treningssko er greit, men husk at de ikke skal ha svart såle, som risikerer å sette stygge merker i underlaget.
Hvis du derimot spiller badminton regelmessig eller i en klubb, anbefaler vi å spille med badmintonsko.

Likte du denne artikkelen?

Gjennomsnittskarakter 4.7 / 5. Antall stemmer: 11